Bericht versturen
Anping Bingze Wire Mesh Products Co.,Ltd
producten
nieuws
Huis > nieuws >
Company News About Beveiliging Ketting Link Draad Maas hek gemaakt in China
Evenementen
Contacten
Contacten: Ms. Linda Qin
Contact nu
Post ons

Beveiliging Ketting Link Draad Maas hek gemaakt in China

2023-10-10
Latest company news about Beveiliging Ketting Link Draad Maas hek gemaakt in China

Silica gel is een nieuw type van polymeer elastisch materiaal, dat uitstekende hoge temperatuur weerstand (250 ~ 300 °C) en lage temperatuur weerstand (- 40 ~ 60 °C), goede fysiologische stabiliteit heeft.

 

Security Chain Link Wire Mesh Fence Made in China

Sportveld Fechten Parken en recreatiecentra hebben bijzondere overwegingen met het fechten.Zelfs als je niet van plan bent een commercieel recreatiecentrum maar eerder een buurt speelruimteMisschien wil je wel netten schermen.

Een van de grootste voordelen is dat het gaas in de fabriek wordt geweven en in rollen wordt verkocht.contactors meestal ontplooien het tussen de palen en bevestigen het met studie dradenDaarom is de installatie relatief eenvoudig, dus sneller en goedkoper.

Bingze Chain Link Fence Mesh kan een onmisbaar aspect van hek gaas zijn. Het gaas varieert van zachte kippendraad tot sterk gelast gaas.en het zwaartepunt van de schermen is binnen het bereik, en het kan in de fabriek worden bekleed met poeder en PVC-spray.

Als u speciale vereisten voor uw gerelateerde schermen producten, neem dan contact met ons op in de tijd, we hebben een goede kwaliteit professionele en excellect koper ondersteuning personeel om u te voorzien van relevante ondersteuning!